Vaihdamme ja korjaamme tuulilasit

Kulunut, naarmuinen tai haljennut lasi on turvallisuusriski ja tulisi vaihtaa heti uuteen. Lasin naarmuisuus ja runsaat kiveniskemäjäljet heikentävät näkyvyyttä ja saattavat aiheuttaa vaaratilanteita. Vaihdamme tuulilasit autoon kuin autoon, myös sivu- ja takalasit. Jos tuulilasiin on tullut kivi, ja lasi on muuten hyväkuntoinen, on useimmat kivijäljet ja halkeamat mahdollista korjata lähes näkymättömäksi.

Paljonko tuulilasin korjaaminen maksaa?

-Useimmilla vakuutusyhtiöillä tuulilasin korjaus on sinulle maksuton, eikä tämä yleensä vaikuta bonuksiisi.

Paljonko tuulilasin vaihtaminen maksaa?

-Vakuutusyhtiösi yleisimmin korvaa tuulilasin vaihtamisen. Joudut maksamaan vain vakuutuksen omavastuuosuuden (ottamasi vakuutuksen mukaan), mutta se ei yleensä vaikuta bonuksiisi.

Entä jos vakuutukseni ei kata lasivahinkoja?

-Voit maksaa tuulilasin korjauksen tai vaihdon suoraan meille. Lasinvaihdon hintaan vaikuttavat auton merkin, vuosimallin ja korimallin lisäksi mahdolliset tuulilasin lisävarusteet, kuten tuulilasiin asennettu uv-suojakalvo, lämmitys, sadetunnistin tai radioantenni.

Miten kauan tuulilasin korjaus kestää?

-Tuulilasin korjaukseen menee noin 30-45 minuuttia, riippuen halkeaman tai kiveniskemän koosta.

Miten kauan tuulilasin vaihto kestää?

-Tuulilasin vaihtotyö kestää tavallisesti muutaman tunnin, mutta lasiliiman kuivumisajan takia auton olisi hyvä olla yötä korjaamollamme. Nykyaikaisten autojen korirakenteessa lasit on suunniteltu toimimaan kantavina osina. Tuulilasilla on erityisesti merkitystä etupenkkiläisille, sillä etuistuimen matkustajan turvatyyny tukeutuu lauetessaan tuulilasiin. Jos tuulilasin liima ei ole riittävästi kovettunut ja ajoneuvo joutuu törmäykseen, ilmatyynyn laukeaminen irrottaa tuulilasin, eikä turvatyyny toimi suunnitellulla tavalla. Tuulilasien kiinnitykseen käytetään polyuretaaniliimoja, joiden kovettumisajat vaihtelevat asennushetken ilmankosteuden ja lämmön mukaan. Turvallinen kuivumisaika on noin kahdeksan tuntia.

Ota heti yhteyttä allaolevalla lomakkeella ja varataan sinulle aika lasinkorjaukseen tai vaihtoon. Voit myös soittaa meille suoraan numeroon 019-483140 arkisin kello 8-17