Ostetaan ja myydään autoja

Haluatko eroon epäkuntoisesta autostasi? Jäikö katsastuksessa leima saamatta? Kävikö vahinko eikä vakuutus korvaa? Ostamme kolariautoja ja muita epäkuntoisia autoja kunnostettavaksi noin 150km säteellä Hyvinkäältä.

Vastaavasti meillä on jatkuvasti myös myytävänä kunnostettuja ja kolarikorjattuja autoja monessa eri hintaluokassa.

Miksi ostaisin kolarikorjatun auton?

Kolarikorjattu auto, joka on ollut pois rekisteristä esimerkiksi vakuutusyhtiön lunastamana, ei välttämättä ole sen huonompi kuin muut vastaavat autot. Tämä tietenkin edellyttää, että korjaustyö on tehty ammattitaitoisesti oikeilla laitteilla.

Kolariauto voi päätyä lunastukseen välillä hyvinkin pienen korjaustarpeen takia.

Mistä tämä johtuu? Vakuutusyhtiö usein lunastaa auton, mikäli korjauksen summa ylittää auton arvosta 50%. Vanhemmissa autoissa raja tulee usein vastaan, jos korjauskustannuslaskelma on tehty käyttäen uusia osia. Monesti eri autoihin onkin löydettävissä ehjiä osia kierrätetyistä ajoneuvoista. Näitä käyttämällä korjaus saadaan taloudellisesti kannattavaksi tinkimättä laadusta. Varaosien irrottaminen kierrätysautoista ja niiden uudelleenkäyttö onkin kiertotaloutta parhaimmillaan.

Jos tarvitset kolarikorjausta /arviota, kurkkaa tänne.

Jos kaipaat autollesi ruostekorjausta, lue täältä lisää.

Teemme yhteistyötä paikallisen romuautojen vastaanottopisteen kanssa ja autamme sinut eteenpäin, mikäli vanha autosi ei enää sovellu kunnostettavaksi.

Yhteistyökumppanimme metallinkierrätyksessä:

Teräskolmio Oy

Tarjoa omaa epäkuntoista autoasi meille allaolevalla lomakkeella: