Ruostekorjaukset vanhemmille autoille ja harrasteajoneuvoille.

Hoidamme pienet sekä suuret ruostekorjaukset kaikenikäisiin autoihin. Monivuotinen kokemuksemme mittavienkin ruostevaurioiden korjaamisesta on sinun käytössäsi. Tule siis käymään, jos autossasi on ruostevaurioita, joiden korjauttamista suunnittelet.

Moneen automalliin on saatavilla erilaisia korjauspeltejä ruostekorjausten tekemiseksi ja jos jotakin korjauspeltiä ei ole saatavilla, valmistamme sen tarvittaessa itse. Valmiiden korjauspeltien käyttäminen nopeuttaa ruostekorjaustyön etenemistä.

Ammattitaidolla suoritetut ruostekorjaukset pidentävät autosi käyttöikää ja auttaa pitämään sen käyttöturvallisena.

Auton kori on näkyvin osa ja siitä syystä myös suurin työ, joten peltitöiden tekemiseen on varattava riittävästi aikaa. Peltitöiden hinta muodostuu käsityön ja käytettyjen tarvikkeiden mukaan. Työ on samanhintaista niin edulliseen kauppakassiin kuin arvokkaampaan harrasteautoon, eikä hinta-arviota koritöistä ei voi koskaan antaa näkemättä ajoneuvoa. Työn edetessä ruostuneita peltejä poistettaessa löytyy yleensä uusia korjausta vaativia kohteita sisäpuolen rakenteista. Tästä syystä vanhan ajoneuvon korin kunnostus saattaa maksaa paljonkin arvioitua enemmän ja viedä paljon alunperin arvioitua enemmän aikaa. Lisätöiden ilmaantuessa neuvottelemme tietenkin aina ensin sinun kanssasi.

Halutessasi saat kuvia tehdyistä työvaiheista peltitöiden edistymisen aikana. Teemme työt ennalta sopimamme mukaan ja olemme sinuun yhteydessä työn edetessä.

Toiveistasi riippuen, voimme tehdä peltitöistä vain tietyn osan.

Jos tarvitset autollesi kolarikorjausta, kurkkaa tänne.

Linkki Traficomin videoon (youtube), jossa tietopaketti ruosteen vaikutuksesta auton katsastukseen.

 

Yhteystietomme löydät täältä